onderzoek en ontwikkeling

Sinds het ontwerp en de ontwikkeling van het oorspronkelijke percussiemassageapparaat voor diep in de spieren in 1974 is Thumper Massager Inc. steeds de leider in de sector voor wat betreft de ontwikkeling van nieuwe producten voor therapeutische massage. In 1995 lanceerde Thumper Massager het eerste draagbare percussiemassageapparaat voor individueel gebruik. In 1999 ontwikkelde en vermarktte Thumper Massager het eerste percussiemassageapparaat voor voeten en onderlijf. In 2001 lanceerde Thumper Massager het eerste draagbare percussiemassageapparaat dat specifiek ontworpen is voor gebruik bij paarden. In 2008 lanceerde Thumper Massager zijn eerste draagbare percussiemassageapparaat dat specifiek ontworpen is voor gebruik thuis. Dit nieuwe apparaat is ideaal voor mensen die een actief leven leiden en die door middel van massage een snel herstel van hun spieren willen realiseren na beweging of werk.

Thumper Massager bezit diverse Canadese en Amerikaanse brevetten en is eigenaar van een groot aantal geregistreerde handelsmerken over de gehele wereld. Met meer dan 30 jaar investering in onderzoek en ontwikkeling is het merk Thumper® nog steeds de erkende leider in de sector elektrische massageapparaten. Alle onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven worden in Canada uitgevoerd onder leiding van ons hoofdkantoor, gevestigd in Markham in de provincie Ontario. Alle producten worden door een raad van vakmensen en deskundigen in de detailhandel getest en geëvalueerd, van conceptfase tot prototypebouw tot visuele afwerking.

Thumper Massager Inc.staat in het teken van het ontwerpen en fabriceren van producten die mensen helpen zich goed te voelen. Wij zetten ons dan ook in voor de voortdurende verbetering van onze bestaande productenreeks en de uitbreiding daarvan om in de behoeften van onze klanten te voorzien. Het bedrijf wijst een belangrijk deel van zijn budget aan onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen toe – gemiddeld 5% van zijn omzet. Wij zijn van mening dat dit onze klanten op de beste manier zal dienen door ervoor te zorgen dat onze producten die voor een goed gevoel zorgen de allerbeste van de sector zullen blijven.