equine pro maardenmassageapparaat

Op basis van het ontwerp en de kenmerken van het maxi pro massageapparaat levert het professionele paardenmassageapparaat nog meer kracht om bij paarden gebruikt te kunnen worden. Of uw dier een showpaard of springpaard is of als u renpaarden traint, de Equine Pro is het enige massageapparaat dat in staat is de algemene prestaties van uw paard te verbeteren.

Thumper is met opmerkelijk succes gebruikt bij renpaarden, jacht- en springpaarden, rodeo-en westernpaarden, dressagepaarden, eventing, professionele cuttingpaarden, polopony’s, trekpaarden en chuckwagon-teams. Ook al is uw paard geen atleet is Thumper uitstekend voor paarden die niet genoeg beweging krijgen of die men gewoon een beetje verwennen moet. Bovendien heeft het ook veel succes geoogst bij het vergemakkelijken van de bevalling bij veulenende merries.

Het professionele paardenmassageapparaat is ook ideaal voor paarden in training, competitie, herstel na letsel en paarden die zenuwachtig of ‘zuur’ zijn. Thumper verlicht spierpijn en verbetert het humeur in het algemeen van paarden die fysiek belast zijn. Uw paard zal van de massage genieten en bij de resultaten zullen zowel uw paard als uzelf baat hebben.

De rechts aangegeven gebieden veroorzaken als eerste vermoeidheid bij een paard tijdens hevige activiteit en zijn de oorsprong van de meeste problemen met lamheid. Letsel bij paarden ontstaat meestal als gevolg van herhaalde stress en overmatig gebruik. Een paard in conditie beschikt over zeer sterke en lichte spieren die van nature voor een extreme weerstand zorgen. Wanneer u die spieren ontspannen houdt en deze gemakkelijk werken zal u paard op zijn best presteren. Een dagelijks onderhoudsprogramma omvat Thumper massages, die spierletsel zullen voorkomen. Hier kwikt uw paard van op om op zijn best te kunnen presteren.

Kenmerken/voordelen

 • Groot massagedeel is ideaal voor paarden, die grote spiergroepen bezitten. Massage verbetert de bloedsomloop en de voeding van de gewrichten en versnelt de afscheiding van schadelijke afzettingen. Het helpt ontstekingen en zwellingen bij gewrichten te verminderen, waardoor pijn verlicht wordt.
 • De hakkende werking van de Thumper zorgt ervoor dat energie tot diep in de spierfasciën doordringt, waardoor de bloedtoevoer en de voeding naar de spieren toeneemt. Dit voorkomt de opeenhoping van schadelijke vermoeidheidsproducten die zich bij hevige activiteit of letsel voordoen.
 • Aardlekonderbreker maakt gebruik van het apparaat in schuren en stallen mogelijk. Mogelijkheid om uw paard onmiddellijk te behandelen versnelt het herstelproces. Meestal halveert dit de hersteltijd.
 • Paardenmassage kan gedeeltelijk voor een gebrek aan beweging en voor spiercontracties compenseren bij paarden die uit noodzaak inactief zijn vanwege letsel, ziekte of leeftijd.
 • Met ergonomische handvatten op een hoek van 90 graden is het paardenmassageapparaat makkelijk te gebruiken en van de ene naar de andere spiergroep te doen glijden.
 • Makkelijk te reinigen – gewoon met een vochtige doek afvegen.
 • Stevige ventilatorgekoelde gelijkstroommotor met hoog draaimoment voor langdurig en betrouwbaar gebruik.
 • Met de hand gemaakt in Canada voor een hoogwaardig product.

Specificaties

 • Grootte: 20 cm x 25cm x 19 cm.
 • Gewicht: 3,2 kg (7 pond)
 • Elektriciteitskeurmerk UL, CSA, CE
 • 2 jaar garantie

 

Klik hier om erachter te komen hoe je de beste massage krijgt en wanneer je geen massage-apparaat dient te gebruiken

Products

Home / Professional Use

Self-Massage

Weight

Adjustable Speed

Muscle Penetration

Attachments

Pulses per Second

Cord Length

Warranty

Verve

Home & Professional

✔

2 lbs

✔

5 mm

3 Sets

20-40

12 ft

2 Years

Sport

Home

✔

3 lbs

✔

5 mm

2 Sets

20-40

12 ft

2 Years

Mini Pro

Home & Professional

✔

3 lbs

✔

6 mm

Fixed

20/30/40

12 ft

2 Years

Versa Pro

Home

✔

13 lbs

✔

6 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Maxi Pro

Professional

✖

7 lbs

✔

7 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Equine Pro

Professional

✖

7 lbs

✔

8 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Pricing Table Plugin

Accessories for the Equine Pro

Carrying Case

Wall Mount

Foot Cushion

Pricing Table Plugin