onze massageapparaten

The powerful Lithium2 dual-head battery powered percussive massager delivers an effortless full body massage in minutes!

Thumper Lithium2

Draadloze draagbare professionele massage-apparaat

Zoekt u een diepweefselmassageapparaat om mee te nemen? Dan is het Lithium2 het antwoord voor u. Dit krachtige tweekoppige percussiemassageapparaat op batterijen biedt moeiteloos een massage van het hele lijf binnen enkele minuten! U kunt het overal meenemen – van de ene behandelkamer naar de andere, naar het yogastudio of de massagetent aan het einde van de marathon. Gebruik het thuis, aan uw bureau op het work, op de bank of in de slaapkamer voor het slapengaan. U kunt het in uw voertuig houden voor als u lange afstanden rijdt, om uw nek en schouders op de rustplaats. Met de handige Lithium2 heeft u weer een andere manier om een gezonde, actieve levensstijl te handhaven.

Meer informatie

Thumper Lithium8 cordless battery powered professional percussive massager

Thumper Lithium8

Draadloos professioneel massage-apparaat

Lithium8 is de eerste Thumper op batterijen en het enige percussiemassageapparaat van zijn soort. Ideaal voor mensen die een elektrisch massage-apparaat zoeken zonder de belemmering van een snoer. U kunt het overal mee naartoe nemen – naar de sportschool of het voetbalveld.

Meer informatie

Chiropractic Massager - Thumper Maxi Pro

Thumper Maxi Pro

Professioneel massageapparaat

De eerste keuze bij veeleisende gebruiker over de hele wereld, al meer dan 30 jaar! Thumper Maxi Pro is het originele percussiemassageapparaat. Met acht massagerollers, variabele kracht en een gewicht van 3 kilo masseert de Maxi Pro moeiteloos het hele lichaam in 5 à 8 minuten, bijna zonder inspanning.

Meer informatie

No need for oils or lotions. Thumper works through clothing, providing flexibility for use in all clinical, professional and home environments.

Thumper Mini Pro

Draagbaar professioneel massageapparaat

Een verfrist uiterlijk voor dit product en een fraaie nieuwe verpakking voor 2016! Dezelfde kwaliteit en prestaties die honderdduizenden gebruikers al meer dan 20 jaar vertrouwen. De Mini Pro is een stevig, uiterst sterk massageapparaat voor intensief gebruik, op persoonlijk en draagbaar formaat. Met twee massagerollers en een gewicht van slechts 1 kilo levert de Thumper Mini Pro de meeste krachtige massage die in een model voor eigen gebruik verkrijgbaar is. Door middel van drie elektronisch bestuurde krachtinstellingen kan de gebruiker de massage bijstellen.

Meer informatie

Sport Top View

Thumper Sport

Persoonlijk massageapparaat

De Thumper Sport is een scherp geprijsd, draagbaar massageapparaat, specifiek voor gebruik thuis ontworpen, dat voor een goed gevoel zorgt. Het is voor actieve mensen ontwikkeld die een ontspannende massage na het sporten nodig hebben. Het heeft een ergonomisch ontwerp met twee stellen massagerollers om uw massage persoonlijk in te stellen en is makkelijk zelf te gebruiken. Dit apparaat, dat slechts 1 kilo weegt, is ideaal voor gebruik op kantoor, in het fitnesscentrum, thuis of overal waar u het op het stroom kunt aansluiten.

Meer informatie

Versa

Thumper Versa Pro

Massageapparaat voor het onderlijf

De Versa Pro is beoordeeld als het beste massageapparaat voor het onderlijf ter wereld en is ideaal voor hardlopers and mensen die veel tijd staande doorbrengen. De Versa Pro past perfect bij een programma van fitness en welzijn. Met zes snelheden, zeven trainingsprogramma’s et 182 acupressuurpunten zorgt de Thumper Versa Pro voor de meest doeltreffende massage van het onderlijf.

Meer informatie

Thumper Verve

Thumper Verve

Massageapparaat met één roller

Verve is het nieuwste product in het Thumper®-assortiment massage-apparaten; ideaal om u te helpen actief te blijven. Dit massage-apparaat met één roller is uitstekend geschikt voor gebruik thuis. Het maakt het mogelijk om specifieke plekken aan te pakken die u alleen met een enkele roller kunt bereiken.

Meer informatie

Thumper Equine Pro electric massager for horses

Thumper Equine Pro

Massageapparaat voor paarden

De Equine Pro geniet de voorkeur van wereldberoemd paardensportteams. Het wordt over de hele wereld gebruikt om dressuur, ren- en showpaarden te masseren. De toegevoegde kracht van de percussiewerking is ideaal voor een stevige massage. Dit massageapparaat omvat een aardsluitingsbeveiliging voor gebruik buiten.

Meer informatie