onze accessoires

Thumper Lithium8 cordless battery powered professional percussive massager spare battery replacement

Lithium8

Reservebatterij

Vervangende batterij compatibel met Thumper Lithium stimulators.

Chiropractic Massager - Thumper Maxi Pro

Maxi Pro & Equine Pro

voetkussen

Het voetkussen is speciaal ontworpen voor gebruik met de Thumper® Maxi Pro. Plaats de Maxi op het voetkussen zodat u uw voeten of andere spiergroepen kunt masseren tijdens een zelfmassage. U kunt dit hulpstuk ook gebruiken om de Maxi Pro thuis of op uw werk op te bergen.

Mini Case

Mini Pro & Thumper Sport

draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Mini Pro en/of Thumper Sport. Het heeft een combinatie van een draaghandvat en een schouderband De tas heeft een zijpaneel van een rubberachtige stof en een interne vulling met een zware zwarte ritssluiting. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, paardensporters en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

VersaCaseV2HiRes

Maxi Pro & Equine Pro

muurbevestiging

Met deze muurbevestiging kunt u uw Maxi Pro/Equine Pro in uw woning of kantoor tonen of opslaan wanneer deze niet in gebruik is.

continuing education course for deep tissue massage thumper massager

Voortgezette opleiding

cursus diepweefselmassage Massage

Deze cursus is gericht op de beste praktijken voor massage en het gebruik van een elektrisch massageapparaat bij uw handmatige massageprogramma.

Thumper Lithium8 cordless battery powered professional percussive massager battery charging nest

Lithium8

Extra oplaadkit

Vervangende batterijlader compatibel met Thumper Lithium batterijen.

Chiropractic Massager - Thumper Maxi Pro

Maxi Pro & Equine Pro

draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Maxi Pro. Deze is speciaal ontworpen om uw Maxi Pro-apparaat op een handige manier te dragen en heeft een instelbaar schouderband. Het beschikt ook over een zijvak aan de buitenkant voor documenten of andere kleine accessoires. De tas heeft een zijpaneel van een rubberachtige stof en een interne vulling met een zware zwarte ritssluiting. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, paardensporters en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

VersaCaseV2HiRes

Versa Pro

draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Versa Pro. Deze is speciaal ontworpen om uw Versa Pro-apparaat op een handige manier te dragen en heeft een instelbaar schouderband. De tas heeft een interne vulling met twee zware zwarte clips. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, thuisgebruik en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

Mini Pro & Thumper Sport

muurbevestiging

Met deze muurbevestiging kunt u uw Mini Pro 2 en Sport in uw woning of kantoor tonen of opslaan wanneer deze niet in gebruik is.