onze accessoires

Thumper Lithium8 cordless battery powered professional percussive massager spare battery replacement

Reservebatterij

Vervangende batterij compatibel met Thumper Lithium stimulators.

 

Thumper Lithium8 cordless battery powered professional percussive massager battery charging nest

Extra oplaadkit

Vervangende batterijlader compatibel met Thumper Lithium batterijen.

 

Chiropractic Massager - Thumper Maxi Pro

Maxi Pro/Equine Pro voetkussen

Het voetkussen is speciaal ontworpen voor gebruik met de Thumper® Maxi Pro. Plaats de Maxi op het voetkussen zodat u uw voeten of andere spiergroepen kunt masseren tijdens een zelfmassage. U kunt dit hulpstuk ook gebruiken om de Maxi Pro thuis of op uw werk op te bergen.

 

Maxi Pro/Equine Pro draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Maxi Pro. Deze is speciaal ontworpen om uw Maxi Pro-apparaat op een handige manier te dragen en heeft een instelbaar schouderband. Het beschikt ook over een zijvak aan de buitenkant voor documenten of andere kleine accessoires. De tas heeft een zijpaneel van een rubberachtige stof en een interne vulling met een zware zwarte ritssluiting. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, paardensporters en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

 

Mini Case

Mini Pro/Sport draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Mini Pro of Thumper Sport. Het heeft een combinatie van een draaghandvat en een schouderband De tas heeft een zijpaneel van een rubberachtige stof en een interne vulling met een zware zwarte ritssluiting. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, paardensporters en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

 

VersaCaseV2HiRes

Versa Pro draagtas

Dit is een duurzame en aantrekkelijke tas van polyester voor uw Thumper Versa Pro. Deze is speciaal ontworpen om uw Versa Pro-apparaat op een handige manier te dragen en heeft een instelbaar schouderband. De tas heeft een interne vulling met twee zware zwarte clips. Ideaal voor reizende professionelen, atleten, thuisgebruik en voor het opbergen van het massageapparaat wanneer dit niet in gebruik is.

 

Mini Pro muurbevestiging

Met deze muurbevestiging kunt u uw Mini Pro in uw woning of kantoor tonen of opslaan wanneer deze niet in gebruik is.

 

Thumper Sport muurbevestiging

Met deze muurbevestiging kunt u uw Thumper Sport in uw woning of kantoor tonen of opslaan wanneer deze niet in gebruik is.

 

VersaCaseV2HiRes

Maxi Pro/Equine Pro muurbevestiging

Met deze muurbevestiging kunt u uw Maxi Pro/Equine Pro in uw woning of kantoor tonen of opslaan wanneer deze niet in gebruik is.