thumper verve massageapparaat

Verve: zelfst. nw /ˈvɛrvə/; vuur, spirit, enthousiasme, geestdrift, pittigheid, sappigheid Verve is het nieuwste product in het Thumper®-assortiment massage-apparaten; ideaal om u te helpen actief te blijven. Dit massage-apparaat met één roller is uitstekend geschikt voor gebruik thuis. Het maakt het mogelijk om specifieke plekken aan te pakken die u alleen met een enkele roller kunt bereiken. Laat u niet door het kleine formaat misleiden. Dit hoogwaardige doch gunstig geprijsde apparaat heeft kracht te over. Thumper® Verve is makkelijk te gebruiken; u houdt het vast zoals u dat met een computermuis doet, u haalt de rekbare band over uw handrug heen en u bent klaar om de kracht van het apparaat de vrije loop te laten. Met een beetje oefening worden het gebruik en de doeltreffendheid van het apparaat intuïtief – het massage-apparaat wordt als het ware een verlengstuk van uw hand.
[supsystic-slider id=5 position="center"]
Om het effect van uw massage te maximaliseren en de terugkoppeling naar uw hand en pols te minimaliseren glijdt u de Thumper® Verve langs de spieren die u masseert. Dit doet u met de handpalm. Laat de percussiewerking van de massagekop zijn gang gaan. Gebruik uw vingers om het apparaat in de gewenste richting te laten glijden. Wanneer u klaar bent om meer druk op een bepaald gebied uit te oefenen, breng het gewicht op uw hand met een schommelende beweging vanuit de handpalm op uw vingers over. Deze overdracht van de druk zal de kracht van de massage op dat deel van het lichaam vergroten.
https://youtu.be/r6xq7Oc7sFI

Kenmerken/Voordelen

  • De Thumper® Verve weegt slechts 0,9 kg en past precies in uw hand. Daardoor bent u in staat zelfs de kleinste spieren op de moeilijkst bereikbare plekken geconcentreerd op één punt te masseren.
  • Variabele snelheidsinstelling van 20 tot 40 pulsen per seconde naar persoonlijke voorkeur.
  • Met 3 verwisselbare massagekoppen kunt u de massage-ervaring personaliseren en de beste resultaten bereiken.
  • Makkelijk te reinigen – gewoon met een vochtige doek afvegen.
  • Met de hand gemaakt in Canada voor een hoogwaardig product.
 

Specifications

  • Grootte: 3.5″W x 7.5″L x 3.5″H (9cm x 19cm x 9cm)
  • Gewicht: 2 lbs. (0.9 kg)
  • FDA Class 1 aangenomen
  • Elektriciteitskeurmerk UL, CSA, CE
  • 2 jaar garantie

Klik hier om erachter te komen hoe je de beste massage krijgt en wanneer je geen massage-apparaat dient te gebruiken

[wonderplugin_cond deviceexclude="Mobile"] [supsystic-price-table id=8][/wonderplugin_cond]