geld-teruggarantie

Al onze producten zijn ontworpen om onze klanten een goed gevoel te geven. Wij ondersteunen onze producten 100% en verzekeren onszelf van hun doeltreffendheid en kwaliteit. Bent u niet geheel tevreden met uw nieuwe Thumper®-product dan kunt u het binnen 30 dagen na de aankoopdatum tegen volledige restitutie retourneren.

 

E-mail ons via [email protected] of bel (905) 477-5222 voor aanwijzingen. U bent verantwoordelijk voor het op veilige wijze verzenden van het product in de originele verpakking in nieuwe en herverkoopbare staat.

 

Vergoedingen worden gegeven voor de aankoopprijs onder aftrek van de eigenlijke verzendkosten aan de klant. (N.B.: Hoewel Thumper Massager Inc. de verkoopprijs niet met de verzendkosten vermeerdert zullen de eigenlijke verzendkosten aan de klant bij restitutie voor geretourneerde niet-defecte artikelen afgetrokken worden.) Vergoedingen/tegoeden worden direct na ontvangst van het product op onze locatie afgegeven.

 

Annulering na het verzenden van de bestelling — CDe klant ontvangt een vergoeding onder aftrek van de eigenlijke door Thumper Massage Inc. opgelopen verzendkosten. Vergoedingen worden gegeven nadat het artikel naar het pakhuis van oorsprong geretourneerd is. e-mail ons via [email protected] of bel (905) 477-5222 voor aanwijzingen.

Niet-leverbare verpakkingen vanwege een fout van de klant — De klant wordt onder aftrek van alle verzendkosten vergoed.

 

Wij beantwoorden graag vóór aankoop al uw vragen over producten.

 

Neem contact met ons op bij [email protected] voor meer productinformatie, prijsoffertes, garantiedetails en andere vragen.

 

garantiebeleid

In geval van storing of schade e-mail ons via [email protected] of bel (905) 477-5222. Thumper Massager Inc. garandeert elk Thumper®-product voor de oorspronkelijke koper tegen defecte materialen of vakmanschap bij normaal gebruik en dienst: Voor een periode van 2 jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum. Deze Thumper Massager-productgarantie is niet van toepassing op enig artikel (i) dat aan misbruik, verwaarlozing, ongeval of mishandeling onderhevig is geweest; (ii) dat bedraad, gerepareerd of gemodificeerd is door iemand anders dan Thumper Massager Inc.; (iii) dat onjuist geïnstalleerd, opgeslagen, behandeld of onderhouden is door iemand anders dan Thumper Massager Inc.; (iv) dat niet volgens de verstrekte gebruikshandleiding gebruikt is; (v) dat aan abnormale elektrische spanningen of stromen of andere abnormale omgevingsomstandigheden blootgesteld is; (vi) waarvan het serienummer of de serienummers of de datering gewijzigd of verwijderd is; (vii) niet van toepassing op slijtageonderdelen zoals zekeringen, aandrijvingen, motorborstels en dergelijke.

 

Voor garantieservice voor uw door Thumper Massager Inc. gefabriceerde Thumper product verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor voor nadere aanwijzingen alvorens het product te retourneren. Uw Thumper-product wordt gerepareerd, bijgesteld en/of vervangen, naar het goedvinden van Thumper Massage. Uw Thumper-product dient voor service geretourneerd te worden tezamen met een bewijs van aankoop met daarop de aankoopdatum. Eenheden die zonder bewijs van aankoop geretourneerd worden zullen tegen de op dat moment toepasselijke servicetarieven gerepareerd worden. In geval van vervanging van de eenheid blijft de vervangende eenheid onderhevig aan een garantie voor de resterende garantietijd die op de originele eenheid van toepassing was. Bij het retourneren van uw Thumper-product naar de fabrikant volgens deze productgarantie dient de koper de verzendkosten vooruit te betalen (inkomende en uitgaande verzending).

 

In geval van een fabricagedefect betaalt Thumper Massager de verzendingskosten (inkomend en uitgaand) tijdens de eerste 90 dagen na aankoop, tot een maximum van $20 in iedere richting.