lithium2 draadloos massage-apparaat

Zoekt u een diepweefselmassageapparaat om mee te nemen? Dan is het Lithium2 het antwoord voor u. Dit krachtige tweekoppige percussiemassageapparaat op batterijen biedt moeiteloos een massage van het hele lijf binnen enkele minuten! U kunt het overal meenemen – van de ene behandelkamer naar de andere, naar het yogastudio of de massagetent aan het einde van de marathon. Gebruik het thuis, aan uw bureau op het work, op de bank of in de slaapkamer voor het slapengaan. U kunt het in uw voertuig houden voor als u lange afstanden rijdt, om uw nek en schouders op de rustplaats. Met de handige Lithium2 heeft u weer een andere manier om een gezonde, actieve levensstijl te handhaven.

De Lithium2 combineert de doeltreffendheid en betrouwbaarheid van het model Mini Pro van Thumper met de nieuwe lithiumbatterijtechniek van Thumper. Daarbij heeft u de kracht van een model met snoer met de vrijheid en beweegbaarheid van een massageapparaat op batterijen.

Met het lange ergonomische handvat kunt bij elke spier van uw lichaam komen. Voel hoe uw spieren zich door de percussiebeweging van de Lithium2 ontspannen. Verjong uw spieren binnen enkele minuten, net op tijd voor een bezoek aan de tennisbaan of het voetbalveld.

De Lithium2 weegt 3,5 pond (1,58 kg) en biedt een krachtige massage, iets minder dan zijn eigen gewicht. Met dit massageapparaat hoeft u geen druk toe te voegen of in de spieren in te drukken. Kies de ideale slagfrequentie uit de vijf elektronisch geregelde snelheden van 18 tot 40 pulsen per seconde. De evenwicht van het apparaat zorgt voor moeiteloos hanteren met minimale terugkoppeling naar uw hand.

Doordat de batterij 90 minuten gebruikstijd biedt kunt u meer massagesessies met een enkele lading uitvoeren. De batterij is snel verwijderbaar en laadt op door middel van een apart oplaadbasis. U kunt ook een reservebatterij aanschaffen als u op stap bent, zodat u het product continu kunt gebruiken.

Kenmerken/voordelen

 • Gebrevetteerde percussiewerking die energie haaks op het weefsel laat indringen, door alle fascielagen heen, om spierspanning en vermoeidheid te verhelpen.
 • Anatomisch ontworpen massagerollers – geen nadere hulpstukken nodig. Één apparaat voor de behandeling van alle spiergroepen.
 • Slimmer werken met het grote massagegebied om een gehele massage van top tot teen in 5 à 8 minuten uit te voeren. Spaart uw handen en uw lichaam.
 • Ergonomisch handvat om alle spieren van het lichaam te bereiken.
 • 5 snelheidsinstellingen van 18 t/m 40 pulsen per seconde.
 • Makkelijk te reinigen – gewoon met een vochtige doek afvegen.
 • Stevige gelijkstroommotor met hoog draaimoment voor langdurig en betrouwbaar gebruik.
 • Met de hand gemaakt in Canada voor een hoogwaardig product.

Specificaties

 • Grootte: 6,7″ W x 16,5″ L x 5,5″ H (17 cm x 42 cm x 14 cm)
 • Gewicht: 3,5 lbs. (1,6 kg)
 • Goedgekeurd volgens klasse 1 van de FDA.
 • Elektriciteitskeurmerk UL, CSA, CE
 • 2 jaar garantie

Klik hier om erachter te komen hoe je de beste massage krijgt en wanneer je geen massage-apparaat dient te gebruiken

Products

Home / Professional Use

Self-Massage

Weight

Adjustable Speed

Muscle Penetration

Attachments

Pulses per Second

Cord Length

Warranty

Verve

Home & Professional

✔

2 lbs

✔

5 mm

3 Sets

20-40

12 ft

2 Years

Sport

Home

✔

3 lbs

✔

5 mm

2 Sets

20-40

12 ft

2 Years

Mini Pro

Home & Professional

✔

3 lbs

✔

6 mm

Fixed

20/30/40

12 ft

2 Years

Versa Pro

Home

✔

13 lbs

✔

6 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Maxi Pro

Professional

✖

7 lbs

✔

7 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Equine Pro

Professional

✖

7 lbs

✔

8 mm

Fixed

20-40

12 ft

2 Years

Pricing Table Plugin

Accessories for the Lithium 8

Spare Battery

Spare Charging Nest

Carrying Case

Pricing Table Plugin