over ons

Thumper® ontwerpt, fabriceert en distribueert massageapparatuur van professionele kwaliteit. Elk product is slim ontworpen en met zorg in Canada gefabriceerd. Meer dan 1 miljoen tevreden klanten gebruiken Thumper-massageapparaten om zich goed te voelen en om actief te blijven. Alle Thumper-producten passen perfect bij de welzijnsbewuste en actieve levensstijlen van vandaag.

Onze serie massageapparaten omvat zes verschillende eenheden: Thumper Maxi Pro, Thumper Mini Pro, Thumper Sport, Thumper Versa Pro, de Thumper Equine Pro, en de Thumper Verve. Of u nu iets voor professioneel gebruik zoekt of voor thuis, wij hebben iets wat bij elke behoefte past. Wij bieden ook een reeks actieve rugsteunen: de Flexor Pro, onze rugsteun op volle grootte van professionele kwaliteit en de Companion, ideaal voor op reis.

In 2019 hebben we de Lithium8 geïntroduceerd. Lithium8 is de eerste Thumper op batterijen en het enige percussiemassageapparaat van zijn soort. Vervolgens lanceerden we in 2021 de Lithium2!

ons verhaal

Dankzij het onderzoek en de ontwikkeling die uitgevoerd zijn door de chiropractor Lyman Johnson uit Toronto en met hulp van mechanisch ingenieurs van Magna International Inc. heeft Thumper® in 1974 het eerste percussiemassageapparaat voor diep in de spieren, de Vibrotoner, ontworpen en gebrevetteerd. Dit eerste percussiemassageapparaat werd speciaal ontworpen om spierspanning te verminderen bij een patiënt vóór een chiropractische aanpassing.

Na jaren productontwikkeling en voortdurende verbetering is dit eerste massageapparaat onze Maxi Pro geworden. Dit is het model dat chiropractoren over de hele wereld het meest bij hun patiënten gebruiken. Vanaf zijn begin in 1974 bevordert Thumper steeds een gezonde levensstijl zonder medicijnen door producten aan te bieden waardoor mensen actief blijven.
Het merendeel van onze huidige massageapparaten is voor eigen gebruik ontworpen zodat mensen thuis van de voordelen van een professionele behandeling kunnen genieten. Of u nu een atleet bent die snel spierherstel zoekt na een ambitieus trainingsprogramma of een gebruiker thuis die gewoon spierpijn wil verminderen en stress los wil laten na een moeilijke dag op het werk, Thumper heeft het juiste product voor u.

In 2011 lanceerde Thumper een reeks actieve rugsteunen. Deze rugsteunen zijn uniek omdat zij aan elk individu aangepast kunnen worden. De lendensteun kan verticaal bijgesteld worden om net achter de boog van de onderrug te passen en naar buiten om de juiste hoeveelheid steun voor het individu te bieden. Onze rugsteunen bestaan uit twee modellen: een bevestigbaar model dat ideaal is voor kantoorstoelen of autozetels, en een draagbaar model dat mee kan in het vliegtuig, in de trein of in de auto.

Alle Thumper-producten worden in Canada met de hoogste kwaliteit ontworpen en geproduceerd en worden gedekt door een garantie van twee jaar.

Thumper Massager Made in Canada About Us